Kuuma-asfalttiasemat (Hot Mix)

Hot Mix- tuoteperhe on kehitetty yhdessä asfalttia valmistavien yritysten kanssa vastaamaan urakoitsijoiden vaatimuksia. Tämän vuoksi Kalottikone Oy:n valmistamat Hot Mix asfalttiasemat ovat tunnettuja luotettavuudestaan, helppokäyttöisyydestä, yksinkertaisesta huollosta sekä helposta ja nopeasta siirrettävyydestä. Hot Mix asemat ovat elinikäkustannuksiltaan kilpailukykyisiä ja niiden käyttöikä on pitkä.

Kalottikoneen valmistamat Hot Mix- asemat ovat ns. annoskoneita, joiden tuotantokapasiteetti on 160 – 220 tonnia tunnissa. Annoskoko on 2–4.5 tonnia, riippuen sekoittajan suuruudesta.

Hot Mix- aseman yksiköt ovat kaikki vedettäviä puoliperävaunu-yksiköitä, joten niiden siirtäminen on tarvittaessa nopeaa ja tehokasta. Erillisiä työmaanostureita pystytykseen ei tarvita. Kalottikoneen Hot Mix- asemien pystytysnopeus on lyömätön muihin markkinoilla oleviin asfalttiasemiin verrattuna. Tämä mahdollistaa asfalttiaseman siirtämisen aina lähelle urakointialuetta kustannustehokkaasti. Asfaltin laatu säilyy korkeatasoisena johtuen lyhyestä siirtomatkasta asemalta levityskohteeseen, eikä asfalttilajittumia synny. Tieurakoitsijalle tämä merkitsee vähemmän reklamaatioita ja nopeampaa levitystoimintaa.

Kalottikone Oy valmistaa Hot Mix- aseman kylmäsyöttölaitteet, kuivaus- ja seulontarummun, sekoitusyksikön, savukaasusuodattimen, fillerisiilon, kuljettimet sekä PLC automaation ohjauskabineineen. Asema toimitetaan ”avaimet käteen” periaatteella koeajoineen ja koulutuksineen. Lisävarusteina on saatavana kuumamassasiiloja sekä bitumisäiliöitä. Kalottikone Oy voi valmistaa Hot Mix- aseman myös räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, sekä mobiili- että kiinteänä versiona.

Pyydä tekninen erittely